Praktisk information Urologisk Klinik

Praktiske oplysninger i forbindelse med din elle​r din pårørendes indlæggelse på Urologisk Klinik D på Rigshospitalet.​ Vi håber, at du trods din sygdom, må få det rart på afdelingen og føle dig godt tilpas.​​

​​​​​​​

​​Besøgstid 

Der er fri besøgstid på afdelingen. Besøgende bedes dog tage hensyn til de andre patienter og arbejdsgangen på sygehuset.

Spisetider

Alle måltider serveres fra buffet ved køkkenet af personalet. 

Serverings-tiderne er:
Morgenmad:   kl. 08.00 - 09.00
Frokost:         kl. 11.45 - 13.00
Aftensmad:    kl. 17.30 - 18.30

Der altid kolde drikkevarer i køleskabet, ligesom der også er eftermiddags- og aftenkaffe og te. 

Vagtskifte

Personalet har vagtskifte kl 7.30, 15.30 og 23.30. Vi anmoder om, at du og dine
pårørende begrænser henvendelser på disse tidspunkter- med mindre der er akut behov for  hjælp.​

Rygning

Rygning er ikke tilladt på Rigshospitalet. 

Personlige ejendele

Du skal undlade at medbringe værdigenstande. Til hver sengeplads er der et skab med nøgle. Her kan du opbevare dine personlige ejendele. Når du ikke er tilstede på afdelingen, kan personalet opbevare nøglen. Hvis værdigenstande medbringes er det på eget ansvar. Vi har ikke mulighed for at erstatte stjålne eller bortkomne ting.​ Medbring gerne eget tøj, så du kan færdes på hospitalet.

TV og telefon

Der er TV ved hver sengeplads. Du skal bruge høretelefon som du enten kan medbringe hjemmefra eller købe i 7-eleven i stueetagen. Du kan ringe gratis til danske numre og dine pårørende kan ringe direkte til dig. 
Læs mere om Radio og TV og Telefon

Internetadgang

Som patient eller pårørende på Rigshospitalet kan du få gratis adgang til det trådløse netværk. Ønsker du en kode til din mobil, tablet eller pc, kan du henvende dig til personalet og bede om en adgang til Gæstenettet.  

Blomster

Vaser til blomster kan lånes, spørg personalet. Kun afskårne blomster er tilladt på stuerne.​

Patienthotel

For selvhjulpne patienter er der i visse tilfælde mulighed for at benytte patienthotellet. Pårørende har mulighed for at leje et gæsteværelse. 

Udskrivelse

Du skal som hovedregel selv sørge for hjemtransport. 
Hvis du henvises til et forløb på Onkologisk afdeling til efterbehandling kan der udleveres kontakt information til forløbskoordinator Anne Bjerrum.​

e-journal

Dine journaloplysninger overføres til e-journal, som du kan se på nettet under www.sundhed.dk. Her vil du også kunne finde informationer om e-journal. Eventuelle spørgsmål kan rettes til personalet eller patientvejleder.​

Patientvejleder

Som personale i afdelingen vil vi meget gerne høre både ris og ros.  Skulle du støde ind i problemer i afdelingen, som du ikke umiddelbart kan løse i samarbejde med afdelingens personale, har du mulighed for at henvende dig til Rigshospitalets patientvejleder. Patientvejlederens kontor ligger i forhallen. 

I øvrigt

Der kommer en biblioteksvogn rundt i afdelingen. I stueetagen er der cafeteria, 7-eleven, bibliotek, kørselskontor og mødested for Falck. I stueetagen er der også en kirke og et bederum, og du har altid mulighed for at tale med en præst eller en imam.


Redaktør