Tarmsvigt og Leversygdomme, klinik 3164

​Velkommen til vores klinik med specialer i hhv. leversygdomme og i mave- tarmsygdomme på afsnit 3164
Når du skal møde i klinikken, skal du henvende dig til sygeplejersken og gerne medbringe dit mødekort. Alle ambulante patienter modtages af en sygeplejerske og har efterfølgende en samtale med en læge.  

Nogle gange kan der opstå ventetid i klinikken fordi det kan være vanskeligt at sætte tid på hver enkelt patients individuelle behov og behandling. Vi gør vores bedste for at undgå ventetid for vores patienter.  

Klinikken har åbent på alle hverdage indenfor normal arbejdstid. Nogle af de specielle undersøgelser som du måske skal have lavet, udføres på en af afdelingens andre klinikker, Tarmsvigt og Leversygdomme, klinik 2101. Den ligger på afsnit 2101.

Telefontider

Mandag - fredag: kl. 09.00 - 14.00
Telefon: 35 45 31 55

Leverpatienter skal ved akut sygdom udenfor klinikkens åbningstid kontakte egen læge, vagtlægen eller ringe 112.

Patienter med hjemmeparenteral ernæring skal ved akut opståede problemer uden for klinikkens åbningstid ringe til sengeafsnit 3124 i vores afdeling på tlf. 35 45 31 24

Afbud og udeblivelse

Er du forhindret i at komme til den aftalte tid, er det vigtigt, at du ringer afbud i god tid. Så kan andre patienter få mulighed for at komme til behandling.

Hvis du udebliver fra en aftalt tid, vil du blive genindkaldt en enkelt gang efterfølgende. Ved gentagne udeblivelser er vi desværre nødt til at afslutte dit forløb, og du må derefter henvises igen af din egen læge.Redaktør