Team 3: Mave-tarmkræft

Team 3 er ansvarlig for den medicinske behandling og strålebehandling af patienter med tyk- og endetarmskræft samt spiserørskræft og kræft i mavesækken. I planlægningen af din behandling tager vi udgangspunkt i din aktuelle situation, og vi bestræber os på at støtte og vejlede dig, så du kommer godt og trygt igennem dit forløb.​

Den medicinske behandling foregår i ambulatorium 5012 eller i ambulatorium 3991. Strålebehandlingen foregår i Afsnit for Stråleterapi. Der gives både standardbehandlinger og behandlinger som led i forskning (forsøgsprotokoller). Behandlingen foregår i nært samarbejde med mave-tarmkirurgiske afdelinger på Bispebjerg Hospital og Hvidovre Hospital samt Rigshospitalets kirurgiske afdelinger. Afdelingen er særlig specialiseret inden for behandling af spiserør og mavesækskræft (landsdelsfunktion).


​Afsnit for Mave-tarmkræft består af 2 ambulatorier - 5012 og 3991 samt et sengeafsnit - 5014.

Ambulatorium

Ambulatorium 5012 har åbent i dagtiden og består af 4-5 lægekonsultationer og tilhørende behandlingsområder og samtalerum. Der er endvidere 1 gang ugentligt 2-3 lægekonsultationer åbne om eftermiddagen.

Ambulatorium 3991 har åbent i dagtiden og består af 1 lægekonsultation med tilhørende behandlingsområder. ​

Kontakt​

​​
Redaktør