Team 1: Brystkræft

Team 1 er ansvarlig for den medicinske brystkræftbehandling. I planlægningen af din behandling tager vi udgangspunkt i din aktuelle situation, og vi bestræber os på at støtte og vejlede dig, så du kommer godt og trygt igennem dit forløb.

​​​​​

Team 1 har et team af læger, sygeplejersker og sekretærer, som er specialister i behandling og pleje af patienter med brystkræft. Vi varetager den medicinske brystkræftbehandling af patienter fra København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør Kommune. Strålebehandling sker i Afsnit for Stråleterapi​ og operationer gennemføres på de specialiserede operationsafsnit.

Behandling og lægesamtaler
Kræftbehandlingen kan omfatte kemoterapi, antihormonel behandling, antistofbehandling og strålebehandling. Lægen vil ved den første samtale tage udgangspunkt i din aktuelle situation og vejlede dig om, hvilken behandling eller kombination af flere forskellige behandlinger, som vi vil anbefale dig. Du er altid velkommen til at have pårørende med til samtaler hos os.

Vi bestræber os på at give dig al den pleje, støtte og vejledning, som du har brug for, så du kommer trygt igennem dit forløb hos os. 

KontaktRedaktør