​​​​​​​

Behandling

Du får højt specialiseret kræftbehandling i Afdeling for Kræftbehandling. I denne sektion kan du få mere at vide om din behandling og, hvordan vi tilrettelægger dit behandlingsforløb.​


Forløbskoordinatorer​

​Forløbskoordinatorerne er dine kontaktpersoner i overgangene mellem afdelinger og hospitaler. De skaber sammenhæng i dit patientforløb og sikrer, at du og dine pårørende kan få svar på jeres spørgsmål i forbindelse med overgangen fra en afdeling til en anden.

Medicinsk kræftbehandling​​

​Den medicinske kræftbehandling omfatter kemoterapi, hormonbehandling og målrettet biologisk behandling.

Strålebehandlin​​g

​Strålebehandling er behandling med kraftige røntgenstråler, der kan slå kræftcellerne ihjel. Strålebehandlingen er smertefri og foregår på samme måde, som når du får taget et røntgenbillede.

Forsøgsbehand​​ling

​Forsøgsbehandling har til formål at afprøve nye behandlingsmetoder og lægemidler. Det er frivilligt at deltage i et behandlingsforsøg og, du vil altid få grundig information om forsøget, inden du beslutter dig.

Alternativ behandling

Her kan du læse mere om, hvordan naturmedicin og kosttilskud kan påvirke din kræftbehandling.

​Ofte stillede spørg​smål

​Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål omkring henvisning til undersøgelse og behandling i Afdeling for Kræftbehandling

Podcast: Patientfortællinger

Lyt til patienter, der fortæller om, hvordan det er at leve med alvorlig sygdom. Hør om valg og fravalg af medicin og behandling. Og om livskvalitet og netværk.