Kontakt til forløbskoordinatorer

​Forløbskoordinatorerne er dine kontaktpersoner i overgangene mellem afdelinger og hospitaler. De skaber sammenhæng i dit patientforløb og sikrer, at du og dine pårørende kan få svar på jeres spørgsmål i forbindelse med overgangen fra en afdeling til en anden.

​​​​​

Forløbskoordinatorer i Afdeling for Kræftbehandling

I Afdeling for Kræftbehandling ønsker vi at være med til at skabe et godt og sammenhængende patientforløb for alle kræftpatienter og deres pårørende. Afdelingen har fem forløbskoordinatorer, som både du og dine pårørende har mulighed for at kontakte.

Erfaringer viser, at patienter og pårørende, særligt i overgange mellem afdelinger og hospitaler, kan føle sig utrygge og overladt til sig selv. Derfor kan der opstå spørgsmål eller bekymringer, som det kan være godt at tale om med en fagperson.


Hvad er en forløbskoordinator?

Forløbskoordinatoren i Afdeling for Kræftbehandling er uddannet sygeplejerske og har erfaring med at have kontakt til kræftpatienter og deres pårørende.

Forløbskoordinatoren har derfor god indsigt i, hvilke spørgsmål og bekymringer, der kan fylde, når man som dig og dine pårørende har fået kræft ind på livet. Forløbskoordinatorerne har samtidig et tæt tværgående samarbejde med kirurgiske afdelinger på både Rigshospitalet og andre hospitaler.

Hvad kan du og dine pårørende bruge forløbskoordinatoren til?

En forløbskoordinator tager udgangspunkt i de spørgsmål eller bekymringer, som du eller dine pårørende har. Alle henvendelser er derfor relevante. Se ofte stillede spørgsmål her.

Hvornår kan man søge kontakt til forløbskoordinatoren?

Du eller din pårørende kan kontakte forløbskoordinatoren, så snart du er henvist til Afdeling for Kræftbehandling. Når du møder op i din klinik eller sengeafsnit, får du tildelt en kontaktsygeplejerske og en kontaktlæge, som vil være dine kontaktpersoner i dit videre behandlings- og plejeforløb.

Hvem er din forløbskoordinator?

Forløbskoordinatorerne arbejder inden for hvert sit sygdomsområde. Nedenfor kan du eller dine pårørende finde og kontakte en forløbskoordinator.

Forløbskoordinatorerne
​​Anne Bjerrum er primært forløbskoordinator for patienter med kræft i hjernen, og kræft i kvindelige kønsorganer samt i underlivet. 
Tlf. 35 45 06 74, hverdage kl. 9-12
Tanja Le Grønberg er primært forløbskoordinator for patienter med kræft i øvre og nedre del af spiserør og maveregion. 
Tlf. 35 45 05 13, hverdage kl. 9-12
Pauline Thomsen er primært forløbskoordinator for patienter med lungekræft samt for patienter med hoved-halskræft.
Tlf. 35 45 05 17, hverdage kl. 9-12
Betina Rotbøll er primært forløbskoordinator for patienter, der henvises til strålebehandling.
Tlf. 35 45 04 76, hverdage kl. 9-12​

Emilie Middelhede er primært forløbskoordinator for patienter med brystkræft (på barsel).
Tlf. 35 45 04 56, hverdage kl. 9-12

Ida-Line Horne Zartsdahl er primært forløbskoordinator for patienter med brystkræft (på barsel).


Redaktør