Om Klinik for Blodsygdomme

Klinik for Blodsygdomme behandler alle typer blodsygdomme. Klinikken udfører desuden knoglemarvstransplantationer, såvel med patientens egen knoglemarv som med knoglemarv fra donorer.​​ ​Vi er i gang med at skifte navn til Klinik for Blodsygdomme. I overgangsfasen vil du derfor kunne møde begge kliniknavne, indtil vi er helt på plads. Vi håber på din forståelse.   


​Organisering

​Klinik for Blodsygdomme ledes af afdelingsledelsen bestående af en ledende oversygeplejerske og en ledende overlæge. Klinikken er opdelt i 3 teams med 2 sengeafsnit og 3 ambulatorier.

​​Ledelse​​

Klinikken ledes af ledende overlæge Lars Kjeldsen og ledende oversygeplejerske Hanne Merete Pedersen.​​

Job og uddannelse

Vi deltager i uddannelsen af medicinstuderende, læger i hoveduddannelse, sygeplejersker og andet plejepersonale. Vi vægter det tværfaglige samarbejde og udviklingen af medarbejdernes kompetencer.​

​Patientinddragelse​​​​

​​Samarbejdet med patienter og pårørende er en vigtig og højt prioriteret del af vores arbejde. Vi har særligt fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at tilgodese patienternes behov og skabe mere sammenhæng i patientforløbet.​

Global Excellence​​​

Hæmatologisk Klinik har modtaget den fornemme pris ’Global Excellence i sundhed 2012’. Klinikchef Lars Kjeldsen fortæller om, hvordan vi gennem forskning får ny viden om blodsygdomme, og deltager i internationale undersøgelser, så patienterne hele tiden får den bedste behandling.