Job i Afdeling for Bedøvelse og Operation

Vi har en højt specialiseret, udfordrende og spændende arbejdsplads med mange muligheder for faglig udvikling både inden for klinisk arbejde, forskning, kvalitetsudvikling og undervisning. Alt inden for rammen af vort område som er feltet; anæstesi, operation og opvågning.

​​​​​​​​​​​


Vi arbejder med anæstesi, operation og opvågning


Vores anæstesi- og opvågningsafsnit fungerer som integrerede dele af det perioperative forløb, og operationsafsnittet og opvågningsafsnittet fungerer som ét fællesskab.

Indikation for behandlinger stilles af en af kirurgerne hos os, som også afgør hvor akut tilstande er og derfor også prioriterer vores akutte operationer.

Anæstesilægen vurderer - sammen med kirurgen - patientens risiko ved et indgreb, så det rigtige niveau af monitorering, ressourcer og beredskab kan bringes på plads. Anæstesien udføres i samarbejde mellem anæstesisygeplejerske og anæstesilæge.

Behandlingen på vores opvågningsstue gennemføres i samarbejde mellem anæstesilæger og opvågningssygeplejersker med udgangspunkt i kirurgens planer for patienten.


Kontakt 

Vil du vide mere om vores afdeling og arbejde med anæstesi, operation og opvågning, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 eller

Tlf.: 35 45 20 43


Redaktør