POP-UP HR BERG

POP-UP HR BERG er et ungepædagogisk tilbud til dig mellem 12 og 24 år, der ikke kan benytte ungecaféen HR BERG (fx pga. isolation).


Hvem kommer? Vores ungepædagoger, Tine og Jakob er holdet bag POP-UP HR BERG. Det vil være enten Tine eller Jakob, der kommer til dig første gang. Sammen finder I ud af, hvad der kan gøre dit ophold på Rigshospitalet bedre. Tine og Jakob har ikke alle svar, men de har begge tid til at lytte og snakke.


Hvad kan man lave? Selvom POP-UP HR BERG måske er begrænset til din stue, så er mulighederne stadig mange. Alt fra fysisk træning og sport til mere kreative aktiviteter såsom musik, fotografering og tegning er muligt. Desuden kan vi som noget nyt tilbyde Virtual Reality, så du kan opleve verden udenfor stuen – uden at forlade stuen. Først og fremmest så får du med POP-UP HR BERG besøg af en, der har tid og lyst til at lytte og tale om de ting, der fylder hos dig.

For at vi kan komme til dig, skal din afdeling (sygeplejerske, læge eller pædagog) sende en henvisning eller ringe til os på 
tlf. 35 45 44 33


Henvisningen findes her. Din afdeling skal sende henvisningen med intern post til Ungdomsmedicinsk Videnscenter, afsnit 4101.

Redaktør