HR Berg teamet

HR BERG-teamet

Når du kommer i ungecaféen HR BERG eller benytter POP-UP HR BERG på din afdeling, så er det vores to ungepædagoger, Tine og Jakob, som du møder. Sammen finder I ud af, hvad der kan gøre dit ophold på Rigshospitalet bedre med fokus på dit ungdomsliv frem for sygdommen.


Tine og Jakob møder unge på afdelingerne i løbet af dagen og i ungecaféen HR BERG (hverdage fra kl. 14-16). Begge er vant til at snakke med unge, der er kronisk og alvorligt syge. De vil gøre hvad de kan, for at du kan lave de aktiviteter, som du har lyst til.

Nogle ting er svære at snakke om og det er ikke altid, at man føler at ens forældre eller venner forstår ens situation. Tine og Jakob har mødt rigtig mange unge på deres vej, og de har helt sikkert mødt andre unge, der har stået med nogle af de samme tanker som dig.

Unge, som de møder, fortæller ofte om, hvordan de oplever det at være på hospitalet. De fortæller om, hvordan de har det på deres afdeling, hvordan de har det med deres sygdom, hvordan det går derhjemme og hvordan de oplever deres ungdomsliv. Ingen emner er for store eller for små at snakke med Tine og Jakob om. Selv hvis de ikke kan hjælpe dig videre, så kender de helt sikkert nogle der kan. 

Tine

De unge patienter er de sejeste fordi … de er dem selv!

Tlf: 35 45 44 33 / 35 45 11 71 

Mail: tine.boeye.pedersen@regionh.dk


Jakob

De unge patienter er de sejeste fordi … de er fantastiske!

Tlf: 35 45 44 33 / 35 45 13 99

Mail: jakob.hoejer.larsen@regionh.dk

Redaktør