Stina Merete Esbensen

​Lægesekretærelev 2014

"Jeg har lært og oplevet så meget på disse 8 mdr."


Jeg må sige,  at jeg virkelig har lært noget de sidste 8 mdr., og det har været meget spændende, og jeg har virkelig følt, at der har været plads til mig som elev.
Jeg synes, jeg har været mange opgaver igennem, og jeg synes, jeg kan tage rigtig meget med mig videre.

Jeg har følt der har været stor tiltro til, at jeg har kunnet de forskellige opgaver, og jeg har haft mulighed for at bevise mig selv. Jeg har udviklet mig, og det har ikke været noget problem for mig at spørge. Jeg er altid blevet mødt med positiv feedback, og det er ingen skam, at jeg ikke ved alt og også laver fejl. 

Jeg har lært og oplevet så meget på disse 8 mdr., men giver også takken til Jer sekretærer og afdelingen, fordi I giver plads og god tid til os elever.
Jeg synes også, at I har været gode til at sige tingene på en god måde, når noget ikke har været rigtigt, eller jeg har lavet fejl. Så har vi fundet ud af det samtidig med, at I heller ikke har været blege for selv at indrømme, når I laver fejl. 

Som jeg ser det, er det en afdeling, hvor man er der for hinanden, I hjælpes ad og finder ud af det sammen. 

10.000 tak for min tid hos Jer, I har givet mig så meget, og derfor har jeg også haft lyst til at gøre mit bedste for at yde mit på afdelingen. Og tak Dorte for at være en sød og tålmodig vejleder.

Redaktør