Sarah Norton

​Lægesekretærelev 2013​

"...Stine er en utrolig god elevansvarlig...."

Min sidste praktik som lægesekretærelev har jeg tilbragt på Neonatalklinikken på RH.

Jeg har igennem min elevtid været i 3 andre praktikker, som alle har været i ambulatorier. Så jeg har virkelig set frem til mit ophold her samt at prøve kræfter med et sengeafsnit.

Jeg har haft et lidt anderledes forløb end andre elever på GN, da jeg faktisk kun havde 4 mdr. på afdelingen pga. fagprøveskrivning, eksamen og barsel. Jeg har været tilknyttet team 2, hvor den altid smilende lægesekretær og elevansvarlige Stine Ekebjerg har kommandoen. Stine har taget i mod mig med kyshånd. Jeg er en type som trives bedst i en travl hverdag , med egen ansvarsområder og dette har Stine taget højde for, da hun efter vores forventningssamtale planlage mit forløb på GN. Efter 2 ugers tid med Stines vejledning og oplæring, har jeg stort set styret team 2 selvstændigt. Stine er en utrolig god elevansvarlig, som har givet mig plads til at jeg har kunne blomstre og udvikle mig så meget som muligt på mit ophold på GN.


Jeg har været så glad for at været i team 2 og på GN generelt. Sekretærgruppen er enormt velfungerende og der er en rigtig god stemning. Tværfagligt fungerer det rigtig godt og der er et godt samarbejde. Som elev bliver man meget involveret i det tværfaglige samarbejde og der er mulighed for at komme med til en masse spændende undersøgelser , hvis man altså selv er opsøgende.


Mit råd til kommende elever på GN er: Vær opsøgende og nysgerrig så bliver hverdagen meget sjovere.


Redaktør