Pernille Christina Rasmussen

​Lægesekretærelev 2012

​'Jeg har udviklet mig både fagligt og personligt på GN'...


På Neonatalklinikken (GN) følte jeg mig velkommen i det sekund jeg trådte ind ad døren. Alle var meget imødekommende og jeg blev taget godt imod af den smilende ledende lægesekretær, Dorthe. Allerede der følte jeg mig godt tilpas og jeg glædede mig til at komme i gang.

Jeg skulle være i Team 2, hvor bl.a. ekstremt for tidligt fødte børn bliver indlagt, og jeg lærte hurtigt alle klinikkens sekretærer og det øvrige personale at kende.

Min erfaring er, at man, som elev, ind i mellem godt kan føle sig lidt kejtet og føle at man ikke rigtig passer ind, når man starter på en ny klinik, men jeg følte mig hurtigt hjemme på GN. Jeg fik lov at deltage i de daglige tavlemøder og diverse andre møder og arrangementer, hvilket var super spændende, idet man på den måde fik indblik i kollegernes arbejde og patienternes indlæggelsesforløb.

Endnu en god ting ved at være elev på klinikken er, at man har mulighed for at prøve at være i alle 3 teams og derved får prøvet nogle forskellige funktioner og arbejdsopgaver. På Broen, hvor jeg brugte det meste af min tid, er dér det hele sker. Her sidder alle faggrupper samlet og man får et rimelig godt indblik i hinandens hverdag.

Selve specialet på Neonatalklinikken er utrolig medrivende og jeg har fået rigtig meget ud af at være det halve år på klinikken og jeg har udviklet mig både på det faglige og det personlige plan.


Redaktør