Om lægesekretærer i Neonatalklinikken

​I Neonatalklinikken er vi en lille sekretærgruppe bestående af 2 teamsekretærer, 1 professor-/afdelingsledelsessekretær, 1 ambulato​​riesekretær, 1 sekretærspecialist og 1 ledende lægesekretær. Vi har gerne 1 eller 2 elever ad gangen.

Teamsekretærerne sidder centralt i vores sengeafdeling, som er opdelt i 2 teams, hvor der er tilknyttet en sekretær til hvert team.
Vi varetager mange forskellige opgaver, og vi ved aldrig, hvad dagen bringer.
I Neonatalklinikken skriver vi ikke notater, så vi har mulighed for at få knyttet andre spændende opgaver til vores daglige funktioner. Det kan bl.a. være at deltage i og være tovholder for projekter, eller ansvarlig for registrering i internationale databaser.

Lægesekretærernes arbejdsopgaver er i rivende udvikling, så vi ser vores funktioner her i klinikken, som en del af fremtidens opgaver for sekretærerne.

Stillingsbeskrivelser

Her kan du se vores stillingsbeskrivelser i detaljer. Vi håber det giver dig et indtryk af, at vi har mange forskelligartede opgaver.

Klinikken lægger stor vægt på det tværfaglige samarbejde, og da vi ikke skriver efter diktat her i Neonatalklinikken, har vi mange anderledes opgaver end i andre klinikker.​Redaktør