Patientkoordinatorer

​​

Afdeling for Kvindesygdomme har patientkoordinatorer, som er erfarne sygeplejersker inden for gynækologi og kræftbehandling. 

Er du patient og henvist på mistanke om kræft i underlivet, er det koordinatorerne, der planlægger og koordinerer dit forløb.

Henvisning

Når afdelingens visitation har modtaget din henvisning, vil du blive ringet op af en koordinator. Du vil ved samtalen blive informeret om dit forventede forløb, eventuelt yderligere undersøgelser, scanninger og om tid til en forundersøgelse. 

Forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du få svar på scanninger samt information, om det videre planlagte forløb med datoer for evt. operation. Hvis du skal have foretaget yderligere undersøgelser, vil du også få information om disse. 

Vi tilstræber, at du som patient, sammen med dine pårørende, oplever et veltilrettelagt behandlings- og plejeforløb - lige fra forundersøgelse til operation og efterfølgende kontrol.


Kontakt

Vi kan kontaktes på nedenstående nummer ved spørgsmål om patientforløb, henvisning og tiden før og efter operation.

Telefon: 35 45 04 09 
Mandag til fredag kl. 09-14

Her vil du tale med en af patientkoordinatorerne:
  • Dorthe Schmidt
  • Pernille Mia Strarup
  • Lissen Ingvartsen

Visitation​​

Har du spørgsmål om henvisning og ventetider, kan du kontakte lægesekretær Gitte Larsø Quist på telefon: 35 45 44 86, alle hverdage mellem kl. 08.30 - 12.00.

Alle patienter får også via e-Boks, indkaldelse med information om tid til forundersøgelse. 

Redaktør