Besøg i klinikken

​I vores klinik (Kvindesygdomme, klinik 4004) undersøger, diagnosticerer og behandler vi patienter, der er henvist til Rigshospitalet med en gynækologisk lidelse. Her vil du møde læger og sygeplejersker med forskellige ekspertområder indenfor gynækologien.

​​

​Hvordan foregår besøget?

Når du kommer til klinikken, skal du henvende dig ved skranken i venteværelset. Du vil blive undersøgt på en klinikstue af en læge, og der vil være en sygeplejerske til stede. Enkelte gange kan der også være en studerende til stede, fordi Rigshospitalet er et universitetshospital. Du kan dog altid fravælge at have studerende på stuen. 

Hvor lang tid tager det?

De fleste undersøgelser tager omkring 40 minutter. Hvis du skal til blodprøvetagning eller andre undersøgelser, skal du regne med, at det tager lidt længere tid. 

Du kan nogle gange opleve ventetid. Da hver klinikstue er rettet mod at tage sig at bestemte sygdomme, kan det forekomme, at der er mere ventetid til nogle stuer end til andre. Husk at tage noget med at læse i, skrive i, en computer, eller lignende, så du har lidt at fordrive ventetiden med. 

Parkeringstilladelse

Du kan få udleveret en parkeringstilladelse, hvis dit ambulante besøg varer mere end to timer.

Parkering

Husk at komme i god tid, da det kan være svært at finde en parkeringsplads nær Rigshospitalet. 

Hvor

Du finder Klinik for Kvindesygdomme 4004 på Rigshospitalet, opgang 4, stuen (afsnit 4004), Juliane Maries Vej.


Redaktør