Besøg

Familie og venner er velkommen på besøg, når I har lyst, dog sådan at I tager hensyn til de andre børn og familier på stuen. For at begrænse risikoen for smitte fra andre børn, er det kun det indlagte barns søskende, der er velkommen. Kusiner, fætre og venners børn må desværre vente lidt med at se det nye familiemedlem. 

Husk at bede jeres gæster om at sætte mobilen på flytilstand samt udføre håndhygiejne ud fra retningslinjerne, som hænger ved indgangen til Afdeling for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn.

I visse perioder vil der kunne være ændringer i mulighederne for besøgende. I vil som familie altid blive informeret herom, og ændringer i besøgsreglerne vil fremgå tydeligt ved indgangen til afdelingen.

Søskende er en vigtig del af det nye barns liv. De kan let komme til at føle sig udenfor, så vi opfordrer jer til at tage dem med herind. De må dog ikke være forkølede, og I skal holde godt øje med dem af sikkerhedsmæssige grunde. Knapper og apparater kan være uimodståelige at røre ved. Benyt evt. vores familierum.


Redaktør