Strategier

​​​

Højt specialiseret behandling

Gynækologisk klinik ønsker med udgangspunkt i Rigshospitalets Vision og i Juliane Marie Centrets Strategi 2020 at sikre den højt specialiserede behandling gennem fortsat styrkelse af uddannelse, specialisering og samarbejde tværfagligt i teams.

Værdighed og respekt

Gynækologisk klinik er og har et fortsat ønske om at være en god og eftertragtet arbejdsplads for alle medarbejdere - en arbejdsplads præget af åbenhed og tryghed. Klinikken ønsker at være et sted, hvor patienter og pårørende mødes med værdighed og respekt.

Effektivisering af arbejdsgange

Klinikken arbejder kontinuerligt med effektivisering af arbejdsgange efter leanprincippet ligesom arbejdsglidning og vidensdeling er et område, klinikken arbejder strategisk med.

Videreudvikling internationalt forskningsamarbejde 

Forskningsmæssigt har klinikken en stor aktivitet, og det er klinikkens strategi at fortsætte indsatsen inden for gynækologisk forskning og arbejde på at videreudvikle den internationale forskning med udgangspunkt i klinikkens position som Centre of Global Excellence.

Klinikken har etablerede forskningssamarbejder med klinikker og hospitaler i Europa og USA, som klinikken arbejder målrettet for at videreudvikle til gavn for patienterne. Redaktør