Strategier

​​​

Højt specialiseret behandling

Gynækologisk Afdeling ønsker med udgangspunkt i Rigshospitalets Vision og i Juliane Marie Centrets Strategi 2020 at sikre den højt specialiserede behandling gennem fortsat styrkelse af uddannelse, specialisering og samarbejde tværfagligt i teams.

Værdighed og respekt

Gynækologisk Afdeling er og har et fortsat ønske om at være en god og eftertragtet arbejdsplads for alle medarbejdere - en arbejdsplads præget af åbenhed og tryghed. Afdelingen ønsker at være et sted, hvor patienter og pårørende mødes med værdighed og respekt.

Effektivisering af arbejdsgange

Afdelingen arbejder kontinuerligt med effektivisering af arbejdsgange efter leanprincippet ligesom arbejdsglidning og vidensdeling er et område, afdelingen arbejder strategisk med.

Videreudvikling internationalt forskningsamarbejde 

Forskningsmæssigt har afdelingen en stor aktivitet, og det er afdelingens strategi at fortsætte indsatsen inden for gynækologisk forskning og arbejde på at videreudvikle den internationale forskning med udgangspunkt i afdelingens position som Centre of Global Excellence.

Afdelingen har etablerede forskningssamarbejder med afdelingen og hospitaler i Europa og USA, som afdelingen arbejder målrettet for at videreudvikle til gavn for patienterne. 

Afdelingens strategi 2025

Klik på billedet for at se i større format.


Juliane Marie Centrets strategi 2025: Det er værdien for patienten, der tæller

Strategien for Afdeling for Børn og Unge med Kirurgiske Sygdomme (BUKIR) er en del af en samlet strategi for Juliane Marie Centret. Læs hele Juliane Marie Centrets Strategi 2025 og læs mere om de forskellige indsatsområder i strategien på Juliane Marie Centrets hjemmeside om strategi 2025.Redaktør