​​​​​

Under graviditeten

​Et overblik over de undersøgelser og skanninger, du bliver tilbudt i graviditeten

​​​​Undersøgelser og skanninger

I løbet af din graviditet bliver du undersøgt jævnligt​ af din jordemoder, og du vil få tilbudt forskellige typer af skanninger og undersøgelser

Læs mere om:

Børn med på hospitalet​

På grund af den stigende smitte med COVID-19 henstiller vi til, at der ikke kommer børn med til læge-, scanning- og jordemoderbesøg på hospitalet eller i jordemoderkonsultationen. 
D​et skyldes, at vores fysiske forhold i venteværelserne gør det svært at holde den anbefalede afstand til andre. De mindre børn er ikke vaccineret og har kun svage symptomer på sygdom, hvorfor de udgør en større risiko for at smitte andre. En del gravide er ikke vaccineret og er derfor i større risiko for at blive smittet med COVID-19.

Hvordan vil du føde?

Mens du er gravid, skal du tage stilling til, hvordan du ønsker at føde, hvis alt går som planlagt. Læs mere om de forskellige måder at føde på, og husk at det ikke altid går som planlagt. 

Læs mere om:

Forbered dig på at blive forælder

Under graviditeten er det en god ide, at du og din partner bruger tid på at sætte jer ind i amning og følelser omkring det at blive mor og far til et lille barn.

Du kan finde viden og nyttige information på vores sider om:


Rigshospitalet er et undervisningshospital

Da Rigshospitalet er et undervisningshospital, vil du som patient og pårørende indimellem opleve, at der vil være læger, jordemødre, sygeplejersker og andre under uddannelse med på stuen eller ved en konsultation.


​​

Redaktør