Om Fertilitetsrådgivningen

​​​​​​

Fertilitetsrådgivningen er et tilbud til par, såvel som enlige, bosiddende i Region Hovedstaden. Du kan selv henvende dig til afdelingen uden nogen form for henvisning. 

Fertilitetsrådgivningen er udelukkende en rådgivende funktion vedrørende din fertilitet. Vi henviser ikke til fertilitetsbehandling. Vi kan heller ikke tilbyde dig udredning eller henvisning, hvis du har gynækologiske symptomer. 

Fertilitetsrådgivningen holder åbent hver onsdag, hvor der er 2 læger mellem kl. 15.30-18.30. 

Man kan KUN bestille tid ved telefonisk henvendelse:

Den 1. onsdag i hver måned fra kl. 16.00 – 18.00. Telefon 3545 2949

Bemærk

Der er stor søgning til Fertilitetsrådgivningen, hvorfor der kan være lang ventetid på telefonen og nogle vil opleve, de ikke kan komme igennem. Det beklager vi.

Hvis telefonen er optaget, er der ikke plads i telefonkøen. Forsøg da venligst at ringe op igen. Hvis du er i telefonkøen, er du kommet igennem, bliv da på linjen og afvent at tale med en medarbejder. Telefonen lukker præcist kl. 18.00.

Vær klar med dine oplysninger

Vi spørger om cpr.nr., telefonnummer på dig og din eventuelle partner.

For at kunne få en tid i Fertilitetsrådgivningen  skal du opfylde nedenstående krav:

  • Du/I skal have bopæl i Region Hovedstaden.

  • Du/I må ikke allerede have et erkendt fertilitetsproblem eller en kendt gynækologisk lidelse. Hvis dette er tilfældet, er dette tilbud ikke det rette for dig/jer, da du/I vil være bedre tjent med en henvisning via egen læge til en gynækolog. 

  • Du/I må ikke have forsøgt at blive gravid i over 1 år (I så fald er du/ I bedre tjent med direkte henvisning til en Fertilitetsafdeling via jeres egen læge).

  • Du/I kan få en vurdering og undersøgelse af din frugtbarhed (fertilitet), uanset om du er mand eller kvinde.

  • Kvindes alder må max være 41 år

Vi giver dig også vejledning omkring, hvad du/I selv kan gøre for at bevare din evne, og hvad du/I selv kan gøre til at få børn bedst muligt. Redaktør