​​​​​​​​​​

Om ​Fertilitetsrådgivning 4071

Fertilitetsrådgivningen er et gratis tilbud til par, såvel som enlige, bosiddende i Region Hovedstaden. Tilbuddet kræver ikke henvisning fra læge, men blot telefonisk henvendelse på nedenstående telefonnummer.

Fertilitetsrådgivning 4071 er udelukkende en rådgivende funktion vedrørende din fertilitet. Vi henviser ikke til fertilitetsbehandling. Vi kan heller ikke tilbyde dig udredning eller henvisning, hvis du har gynækologiske symptomer. 

Fertilitetsrådgivning holder åbent udvalgte torsdage og fredage kl. 9.00-12.00.
Sædprøven skal afleveres tirsdagen før konsultationen kl. 13.30. 
 
Man kan KUN bestille tid ved telefonisk henvendelse:

Udvalgte fredage kl. 09.15-10.15 på telefon 3545 2949

Bemærk

Der er stor søgning til Fertilitetsrådgivning 4071, hvorfor der kan være lang ventetid på telefonen og nogle vil opleve, de ikke kan komme igennem. Det beklager vi. Vi har ændret åbningstiderne til 1 time ca. 15 gange om året. 

Hvis telefonen er optaget, er der ikke plads i telefonkøen. Forsøg da venligst at ringe op igen. Hvis du er i telefonkøen, er du kommet igennem, bliv da på linjen og afvent at tale med en medarbejder. Når kl. er 10.15 lukker telefonen og vi tager ikke flere opkald. Vi kan tage ca. 15 opkald på en time. 

Vi lægger telefontiderne, så det passer med, at konsultationerne ikke ligger for langt ud i fremtiden. ​

Vær klar med dine oplysninger

Vi spørger om cpr.nr., telefonnummer på dig og din eventuelle partner.

For at kunne få en tid i Fertilitetsrådgivning 4071  skal du opfylde nedenstående krav:

  • Du/I skal have bopæl i Region Hovedstaden.

  • Du/I må ikke allerede have et erkendt fertilitetsproblem eller en kendt gynækologisk lidelse. Hvis dette er tilfældet, er dette tilbud ikke det rette for dig/jer, da du/I vil være bedre tjent med en henvisning via egen læge til en gynækolog. ​

  • Du/I må ikke have forsøgt at blive gravid i over 1 år (I så fald er du/ I bedre tjent med direkte henvisning til en Fertilitetsafdeling via jeres egen læge).

  • Du/I kan få en vurdering og undersøgelse af din frugtbarhed (fertilitet), uanset om du er mand eller kvinde.

  • Rådgivningen skal finde sted inden kvinden bliver 41 år​

Vi giver dig også vejledning omkring, hvad du/I selv kan gøre for at bevare din evne, og hvad du/I selv kan gøre til at få børn bedst muligt. 

Dokumenter

Oplysende pjece​ (pdf, åbner i ny fane)Redaktør