Uddannelse i Afdeling for Fertilitet

Afdeling for Fertilitet tilbyder forskellige former for efteruddannelse, specialuddannelse, speciallægeuddannelse og kompetenceudvikling. Læs mere om uddannelse af læger, sygeplejersker og lægesekretærer.

​​

​Læger

​Afdeling for Fertilitet indgår i speciallægeuddannelsen i gynækologi og obstetrik.
 
Inden for den lægelige efteruddannelse satses på læger, der er speciallæger og som ønsker ekspertuddannelser inden for assisteret reproduktion.

Sygeplejersker

Afdeling for Fertilitet deltager i Rigshospitalets undervisning af sygeplejestuderende.

Efteruddannelse af sygeplejersker drejer sig primært om en intern og uformel videreuddannelse til 'fertilitetssygeplejerske' - en stilling, der inkluderer fagkundskab og rutine i forhold til en række behandlinger, der traditionelt har været lægestyrede.

Lægesekretærer

Sekretærerne i Afdeling for Fertilitet får løbende mulighed for at deltage i kurser i relation til Juliane Marie Centrets kompetence-katalog for lægesekretærer. 

Vi tilstræber at vores lægesekretærer er up-to-date på alle faglige områder. Vi prioriterer efteruddannelse højt, idet vi mener det er en vigtig faktor både for afdelingen og Rigshospitalet, men også at vores sekretariat føler sig klædt på til fremtidige udfordringer. 

Vi tilbyder lægesekretærer relevante kurser, fx pjecesystemet X-media, kommunikationskurser, kurser i Sundhedsplatformen. 

Afdelingen er et uddannelsested
Afdelingens uddannelsesforpligtelse betyder, at du som patient ofte vil kunne opleve, at der kan være en uddannelseslæge eller én måske to studerende, som deltager ved undersøgelse og behandling i afdelingen for at lære.


Redaktør