Information om senere hjælp

​Der kan være mange årsager til, at du måske ikke har søgt hjælp tidligere. Mange føler skyld og skam ved at tale om overgrebet, det kan derfor være svært at opsøge hjælp, eller finde ud af hvilken hjælp man kan have brug for. ​

Du er altid velkommen til at kontakte Center for Seksuelle Overgreb og høre nærmere om dine muligheder for at få hjælp her i centeret eller om dine muligheder for at få hjælp andre steder.

Kontakt Center for Seksuelle Overgreb på tlf.: 3545 4085

Projekt om senfølger efter seksuelle overgreb

I Center for Seksuelle Overgreb tilbyder vi længerevarende behandlingsforløb til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb, hvor overgrebet er sket efter det 18. år. Behandlingsforløbet tilbydes som en del af et projekt, som løber fra 2017 til 2019. 

Der kan være forskelige konsekvenser forbundet med seksuelle overgreb, og mange mennesker lider under senfølger, som påvirker livskvaliteten. Man kan have problemer med sig selv, sit selvværd, føle sig mere ængstelig, have problemer i forhold til andre mennesker, og det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen.

Hvis du tænker, at et længerevarende behandlingsforløb kunne være relevant for dig på grund af senfølger efter seksuelt overgreb, som er sket i voksenlivet, så ring til os på tlf.: 35 45 40 85 eller skriv en mail på: cso.rigshospitalet@regionh.dk    Redaktør