Hvordan foregår det?

Alle familier fra Region Hovedstaden, som har et barn på 3 måneder, vil blive inviteret til at deltage i studiet via et brev stilet til mor i e-boks.

Hvis du mod forventning ikke er blevet inviteret, og du opfylder disse kriterier og gerne vil være med i studiet, bedes de skrive til os på vores fælles mailadresse, mfrprojektet.herlev-og-gentofte-hospital@regionh.dk.

Læs mere om forskningsprojektet i disse dokumenter: 

Læs mere om projektet og se projektbeskrivelse etc. på siden; 'Informationsmateriale'.

BEMÆRK: Der er i øjeblikket ændringer som følge af COVID-19 situationen: Læs om ændringerne på: www.rigshospitalet.dk/MFR-vaccine


Vi ringer dig op fra 'et hemmeligt nummer'

Vær opmærksom på, at når vi ringer til dig, kan du ikke se nummeret. Der vil stå hemmeligt nummer, så tag gerne telefonen, selv om der står hemmeligt nummer. Dette skyldes at vi ringer fra et officielt nummer på Rigshospitalet, som man ikke kan ringe tilbage på.  

Lokation

Projektet foregår på Tagensvej 22, Afd. 7821. Bemærk det er ikke på selve hospitalet (Blegdamsvej) projektet foregår.

Bus 

Fra Nørreport kører bus nr. 42 og nr. 6A, stå af ved Arresøgade (Tagensvej) stoppestedet – derfra er der 94 m. gang til matriklen.

Bil/Parkering

Vi har enkelte gæsteparkeringstilladelser til de skrå parkeringspladser, der er lige foran døren til opgang 78. Parkeringstilladelserne udleveres fra projektpersonalet, lægges i forruden og afleveres efter brug.


Redaktør