Information vedr. de nye COVID-19-restriktioner og MFR-projektet

​MFR-projektet er fortsat i gang, og vi følger som hidtil alle sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedr. COVID-19.

Vent...

Alt vores personale er sundhedsfagligt uddannet og har en stor viden om og fokus på hygiejne. Projektet er beliggende i en separat forskningsbygning, hvor der ikke ses/ behandles patienter.

På MFR-projektet tages flg. forholdsregler 

Forældre skal bære mundbind, når de færdes på fællesarealerne, men mundbindet må tages af, når man opholder sig i konsultationsrummet. Personale på projektet bærer mundbind/ vesir under hele besøget.

Håndsprit er tilgængeligt til deltagere og personale. Alt udstyr, legetøj såvel som borde/ stole mv. afsprittes imellem hvert besøg. 

For at minimere kontakt med andre deltagere opfordrer vi til, at man så vidt muligt først kommer til den aftalte tid. Derudover er ventearealet inddelt i opholdszoner, så vores deltagere sikres god afstand til andre. 

Vi opfordrer til, at barnet så vidt muligt kun ledsages af 1 person til besøget. 

Har barn eller forældre symptomer som feber, ondt i halsen eller lign., ombookes besøget til en anden dag.

Ved spørgsmål

Ved spørgsmål om projektet, jeres deltagelse eller vores forholdsregler om COVID-19 er I altid meget velkomne til at kontakte os. Hvis I ønsker at udskyde jeres tid, eller hvis I har logistiske udfordringer ift. at komme herind, f.eks. med hjemsendte skolebørn, hører vi også meget gerne fra jer med henblik på at finde en tid til jer, der passer bedre. Jeres barn kan deltage i projektet, til det bliver 7 mdr. 

I kan skrive til os på MFRprojektet@regionh.dk eller ringe på telefon 35 45 25 03 mellem kl. 08.30-12.00 alle hverdage, dog torsdage kl.9.00-12.00 og 13.30-17.30. Udenfor åbningstiden er der mulighed for at lægge en telefonsvarerbesked, hvor vi beder jer lægge navn, nummer og ærinde, hvorefter vi vil ringe tilbage hurtigst muligt.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor