Rekruttering og randomisering i MFR-studiet er afsluttet – i alt har 6540 børn deltaget

​Mandag d. 1/11 deltog de sidste børn i MFR-projektet – i alt har 6540 børn deltaget. Det er derfor ikke længere muligt at deltage i projektet. 

Enkelte børn, som deltager i den udvidede del, mangler fortsat at komme til det 3. og sidste besøg med blodprøvetagning.

På MFR-projektet har vi nået 2 store milepæle: På billederne ses øverst Leonora, der var deltager nr. 6500 og nederst ses Inge Marie og Frederik, der fik de sidste stik som del af projektet. 

Alle os på MFR-projektet vil gerne sige tusinde tak til alle de børn og familier, som har deltaget!


Pr. 8/11 er projektets telefontider:
  • ​mandage og torsdage kl. 9.00-12.00 (35 45 25 03).

Telefonisk indsamling af bivirkninger fortsætter året ud. Hvis du har akut behov for at tale med personalet angående bivirkninger, kan du kontakte os på 35 45 11 92. 

Handler din henvendelse om ombooking af tid til blodprøvetagning eller øvrige spørgsmål, vil vi bede dig ringe i telefontiden mandage og torsdage 9.00-12.00. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til MFRprojektet@regionh.dk – her kan du også bede om at blive ringet op. Mailen tjekkes flere gange dagligt på hverdage. 

Nu, da de sidste besøg på MFR-projektet er afsluttede, vil analysearbejdet gå i gang. Resultaterne af undersøgelserne vil blive offentliggjort på projektets hjemmeside under fanen ”Videnskabelige artikler fra MFR-projektet”, hvor I kan læse mere om, hvad projektet med jeres hjælp har fundet ud af.

Alle deltagere får automatisk besked om, hvorvidt de har fået MFR-vaccinen (MMR VaxPro) eller placebo. Denne mail sendes til moderens e-Boks tidligst i løbet af vinteren – for alle børn gælder det dog, at der først kan gives besked, når barnet er fyldt 1 år.

VIGTIG​​T!

Uanset om barnet har fået MFR-vaccine eller placebo på MFR-projektet, er det meget vigtigt, at børnene følger det helt almindelige børnevaccinationsprogram. 


Redaktør