Ambulatorium for Børn og Unge med Kirurgiske Sygdomme i mave-, tarm- og urinveje

Ambulatorium for Børn og Unge med Kirurgiske Sygdomme i mave-, tarm- og urinveje er i opgang 42, 7. sal sammen med en række andre børneambulatorier.

Personale taler med en pige og hendes mor

​​

Når I kommer, skal I henvende jer hos vores sekretær eller sygeplejerske ved kontoret, så ved vi I er kommet.

Hvem møder I i ambulatoriet

I ambulatoriet vil I kunne møde børnekirurger, sygeplejersker, specialsygeplejersker (uroterapeuter) og lægesekretærer. Vi har to – fire ambulatorier åbent dagligt – både lægeambulatorier, uroterapeut-ambulatorier samt daglige sygeplejerske-konsultationstider og har åbent alle hverdage (undtagen i ferier og under helligdage).

Vi ser børn og unge fra 0-16 år dagligt til ambulant kontrol for nyre-urinvejs kirurgiske og mave-tarmkirurgiske sygdomme. Det kan enten være som første forundersøgelse hos os efter en henvisning fra egen læge eller som led i et længere tilknytningsforløb efter en operation.


Legeområde

Der er et lille legeområde og et venteområde til familier. 

Legeområdet i ambulatoriet har et mindre udvalg af legetøj.

For at legeområdet er et rart og hyggeligt sted at være, er det alles ansvar at rydde op efter sig, når man har været i legeområdet.

Husk

I skal huske, at medbringe barnets eget sundhedskort og indkaldelsesbrevet med stamoplysningspapir og samtykke, som I har fået med posten. I må meget gerne udfylde det inden I kommer, og aflevere det til sekretæren.

Ventetid 

Der kan være ventetid, pga. behandlinger eller samtaler, der tager længere tid end ventet og akutte situationer. Vi bestræber os altid på, at I så vidt muligt kan komme til til den tid, I har fået oplyst i brevet. Der kan ske, at der er behov for at se børn akut på dagen, og der vil derfor blive lidt ventetid. Det håber vi har jeres forståelse for. Hvis der er ventetid, når I ankommer, oplyser vi herom, så I ved hvad I kan forvente.

Mad og drikke

I vores ambulatorium er der ikke mulighed for at købe mad og drikke. Vi henviser i stedet til Rigshospitalets café og 7​-Eleven i stueetagen ved opgang 3.

Der er naturligvis muligt at medbringe mad i ambulatoriet og det er muligt at få varmet skemad og modermælkserstatning i vores mikroovn. Spørg endelig efter det.

Vi har en automat med kold vand til fri afbenyttelse.

Parkeringstilladelse - Rigshospitalets parkeringsområde

Ved almindelige ambulante kontroltider kan vi desværre ikke give parkeringstilladelser, men ved en ambulant​ kontrol, der varer længere end to timer kan I få en parkeringstilladelse ved vores sekretær.


​​
Redaktør