Om Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme

​Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme er Danmarks største reumatologiske afdeling og ​N​ordeuropas største tværfaglige afdeling for rygsygdomme. 

​Afdelingen forebygger, diagnosticerer, behandler og genoptræner patienter med sygdomme og skader, der påvirker led, muskler, ryg og knogler. 

Der er et stort tværfagligt samarbejde på tværs af de forskellige afsnit i afdelingen og med hospitalets øvrige afdelinger. De tværfaglige aktiviteter sikrer, at forløbene for vores patienter optimeres i forhold til visitation, undersøgelse og behandling.

Derudover arbejder afdelingen med at sætte innovative, tværfaglige og patientfokuserede standarder for kvaliteten af de ydelser, der bliver tilbudt i afdelingen. 

På Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme undersøger og behandler vi patienter med sygdomme i led, muskler, ryg og knogler. ​​

Hvem er vi

Vi er tilsammen ca. 300 medarbejdere og har ca. 300 ambulante patienter om dagen. 

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdommes ledelse består af:

  • Ledende overlæge Henrik Røgind
  • ​​Ledende oversygeplejerske Tine Lundbak

Forskning og uddannelse

Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme er tilknyttet Københavns Universitet og har omfattende aktiviteter inden for forskning, udvikling og uddannelse. Vi har førende eksperter inden for både gigt- og rygsygdomme, som deltager i flere forskningsprojekter. 

Læs mere på siden om afdelingens forskning​​​.

Redaktør