Forskning

TraumeCentret er involveret i lægefaglig og sygeplejefaglig forskning og kvalitetetsudvikling. Der sker løbende en række forsknings- og udviklingsprojekter i klinikken.
Der er et tæt samarbejde om projekter med flere klinikker på Rigshospitalet.​

Sygeplejefaglig forskning og udvikling 

TraumeCentrets behandling og sygepleje er på et højt specialiseret niveau, og det er derfor en højt prioriteret og naturlig del af vores funktion, at klinikkens medarbejdere tilbydes uddannelse og udvikling i et godt læringsmiljø, så de er i stand til at løse opgaverne med en tilsvarende kvalitet.

Klinikken sikrer dette ved et struktureret kompetenceudviklingsprojekt, hvor den enkelte medarbejder skal dokumentere sine faglige kvalifikationer og uddannelses– og udviklingsplan i en personlig portefølje i hele ansættelsesforløbet.​

Sygeplejeprofessor

​Ingrid Egerod
RN, MSN, PHD
Associate Professor

​​The University Hospitals Centre 
for Nursing and Care Research

Cand. cur., ph.d. Ingrid Egerod udnævnt til klinisk professor i sygepleje med særligt fokus på akut og kritisk sygdom ved Københavns Universitet med tilhørende stilling som senior­specialist ved Rigshospitalets TraumeCenter. 


Professoratet og dets sammensætning er det første af sin art i Danmark, men kendes fra USA og England. Ingrid Egerod udfordrer og udforsker nye måder og veje med fokus på den akutte og kritiske syge patient­forløb gennem systemet i samarbejde med mange forskellige aktører. ​

Redaktør