For borgere

Rigshospitalets TraumeCenter har ikke en almindelig akutmodtagelse, og vi behandler først og fremmest svært tilskadekomne og livsstruede patienter. Andre patienter med skader og akut opstået sygdom henvises til Region Hovedstadens andre akutmodtagelser.

Patienter til TraumeCentret

​Rigshospitalets TraumeCenter har ikke en almindelig akutmodtagelse. Patienter med en akut sygdom eller akut skade, der ikke er førligheds- eller livstruende, henvises til en akutmodtagelse i Region Hovedstaden.

Rigshospitalets TraumeCenter og Akut Modtagelse modtager patienter, der bliver indbragt med ambulance og helikopter samt patienter, der henvises af egen læge, vagtlæge eller andre hospitaler. Endvidere modtages alvorligt forbrændte patienter fra hele Danmark​. Øvrige patienter henvises til akuttelefonen 1813.

Den nærmeste akutmodtagelse er Bispebjerg Hospitals Akutmodtagelse

Besøgende til TraumeCentret

TraumeCentret er beliggende i opgang 3, kælderen. Indgang sker via den røde dør. Følg den hvide streg i gulvet til informationen.

Parkering

Parkeringsmulighederne er desværre begrænsede på Rigshospitalet. Du kan læse mere om parkering og transport til Rigshospitalet på hjemmesiden.

Mobiltelefoni

Mobiltelefoni er kun tilladt i visse områder af TraumeCentret, og du skal både som patient og pårørende venligst respekterer afmærkningen.

Læs mere flere praktiske informationer på Rigshospitalets hjemmeside.

Kontakt

Redaktør