Led- og Bindevævssygdomme, daghospital 10 - Glostrup

Led- og Bindevævssygdomme, daghospital 10 er et tilbud til patienter,​ der har brug for at komme til undersøgelser og behandling på kort tid uden at være indlagt.

Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdommes Led- og Bindevævssygdomme, daghospital 10, er et tilbud til patienter,​ der har brug for at komme til undersøgelser og behandling på kort tid uden at være indlagt. Der er dagligt stuegang med enten læge eller sygeplejerske, hvor det er muligt at få svar på undersøgelser, regulering af medicin og planlægning af det videre forløb. Så vidt det er muligt, taler du med den samme sygeplejerske og samme læge, hver gang du møder. Ved ankomst, skal du henvende dig i ekspeditionen til sekretæren.

Sundhedsfaglige kontaktpersoner

Ved indlæggelsen udpeger vi en læge og en sygeplejerske, som dine kontaktpersoner. Kontaktpersonerne har særligt ansvar for, at dit behandlingsforløb planlægges, gennemføres og koordineres. Når kontaktpersonerne ikke er til stede, vil afdelingens øvrige personale have ansvaret for dit behandlingsforløb.

Åbningstid og telefonnummer

Der er åbent mandag - fredag fra kl. 08.00 - 15.00
Telefontid hos sekretæren mellem kl. 08.00 - 15.00 på telefon 38 63 36 10​

Redaktør