Oplysninger om dit helbred: COPSPINE - Glostrup

​​COP-Spine er en kvalitets- og forskningsdatabase for patienter med rygsmerter.​

​COP-Spine er en kvalitets- og forskningsdatabase for patienter med rygsmerter. Den er godkendt af Datatilsynet og Sundhedsstyrelsen. Databasen fungerer i de reumatologiske afdelinger i Region Hovedstaden og i Køge.

Formålet med COP-Spine databasen er at følge patienter med rygsmerter. Som patient bliver du fulgt med dine smerter, stivhed, funktionsevne samt med evaluering af de råd og behandlinger lægerne giver dig .

Cop-Spine databasen er med til at give både patienten og lægen et større overblik over sygdommens forløb og effekten af den givne behandling til den enkelte patient.

Cop-spine er en naturlig del af konsultationen ved klinikkerne for Rygkirurgi- og Rygssygdomme. Som patient skal du registrere dig på en skærm, som er opsat i rygambulatoriet, hvor der er en sekretær, der hjælper. Du skal registrere dig som ’Ny patient’ ved første besøg og som’kontrol’ ved efterfølgende besøg.

Dataene bliver brugt i arbejdet med at gøre behandlingen bedre. Der vil blive udarbejdet en årsrapport, og den danner udgangspunkt for forskningsaktiviteter. 

Cop-Spine ledes af overlæge, lektor, dr.med Anne Keller.

Redaktør