Almen plastikkirurgi

Forskningen bidrager til forbedring af kirurgiske indgreb og er med til at fremme sikkerheden for patienterne. Formål
Forskningen bidrager til forbedring af kirurgiske indgreb og er med til at fremme sikkerheden for patienterne. 

Metode
Forskning, som baserer sig på retrospektive opgørelse af data ved gennemgang af patientjournaler, giver et unikt indblik i de kirurgiske indgreb og deres komplikationer. Det giver kirurgen et mere oplyst grundlag i valg af kirurgisk teknik og implantattype, planlægning af indlæggelsestid og vurdering af blødningsrisikoer, hvilket i sidste ende giver patienten en bedre behandling. 

Samarbejdspartnere
Projekterne foregår i samarbejde med Amalieklinikken.


Short-term complications after Breast Augmentation 


Ansvarlig: Mathilde Hemmingsen 

I dette projekt undersøges tidlige komplikationer efter brystaugmentation med implantater. I litteraturen mangler der en bedre beskrivelse af tidlige komplikationer og herunder særligt en skildring af, hvornår postoperative blødninger opstår. Projektet kan hjælpe kirurger med at planlægge det postoperative forløb.


Det subdermale plexus og areola-papil komplekset 


Ansvarlig: Andreas Larsen

En retrospektiv opgørelse skal gøre os klogere på, om det subdermale plexus er vigtigt for areola-papil kompleksets overlevelse efter brystreduktion- og brystløftskirurgi. 


Rotationsrisiko ved dråbeformede implantater


Ansvarlig: Tim K. Weltz

Ved en retrospektiv opgørelse vil vi undersøge rotationsrisiko ved brug af dråbeformede implantater og herunder om der er disponerende faktorer. 


Redaktør