Klinisk ultralyd og udvikling af videobaseret kirurgisk undervisningsmateriale

Forsvaret september 2016
I dette forskningsprojekt undersøger klinisk assistent​​​ Tobias Todsen, hvordan vi kan optimere diagnostikken for klinisk ultralyd udført af øre-næse-halskirurger.

Ultralyd af hoved og hals

I forlængelse af en ph.d.-afhandling om vurdering af kirurgers ultralyds kompetence, undersøger dette forskningsprojekt, hvordan vi kan optimere diagnostikken for klinisk ultralyd udført af øre-næse-halskirurger.

​Projektet udføres i samarbejde med Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation samt Afdeling for Røntgen og Skanning, Rigshospitalet.


 

Videobaseret kirurgisk undervisning

Dette projekt er støttet af Københavns Universitet og Region Hovedstaden til udvikling af videobaseret undervisningsmateriale i basale kirurgiske teknikker til undervisning af medicinstuderende og yngre læger. Videoerne vil blive optaget i 3D, så de studerende som noget nyt har mulighed for at få en dybdefornemmelse demonstrationen af de kirurgiske tekniker.Projektet udføres i samarbejde med Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation, Kirurgisk Gastroenterologisk Klinik og Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling, Rigshospitalet.


 

Redaktør