Speciallinsekursus

I uge 48 (28. november – 2. december 2022) afholder Øjensygdomme, Kennedy Centret deres årlige kursus for optometrister. I år med fokus på speciallinser.

Der er desværre ikke flere ledige pladser. Er du interesseret i kurset, er du velkommen til at kontakte os for at komme på en  afbudsliste.

​​​​Øjensygdomme, Kennedy Centret udbyder et 5-dages speciallinsekursus med det formål af at st​yrke og opdatere optometrister inden for behandling og optisk rehabilitering af personer med sygdomme og uregelmæssigheder i hornhinden. Erfarne klinikere fra både ind- og udland vil stå for undervisningen i teori og for supervisering ved arbejde med patienter.

Det vil du lære på speciallinsekurset

På kurset vil der blive undervist i sygdomme, som kan forårsage behov for speciallinser og i deres behandling. Grundlæggende teori om corneatopografi vil også blive gennemgået. Både som redskab til at vurdere muligheder inden for behandling og som støtte ved linsetilpasning. Der vil blive vekslet mellem teori og praksis vedr. alle de relevante design inden for primært formfaste men også
bløde kontaktlinser. Deltagerne vil blive guidet igennem tilpasningsfilosofien for at opnå en selvstændig og klinisk kompetence i tilpasning og håndtering af speciallinser.

Hvor og hvornår

Kurset vil foregå i uge 48 på Afdeling for Øjensygdomme, Kennedy Centret, Rigshospitalet, Glostrup fra den 28. november til den 2. december 2022.

Praktiske informationer 

Kurset er på Optikernes Kompetenceudviklingsfonds positivliste, hvor du kan ansøge om at få dækket deltagergebyr, transport, ophold og løntab til arbejdsgiver.
Se mere på Optikernes Kompetenceudviklingsfonds hjemmeside​

Uddannelsespoint: 20 CET-point.

Tilmelding og gebyr

Deltagergebyr: 9.850 kr.

Tilmelding skal ske på e-mail til: 
kennedy-oejenklinikken.rigshospitalet@regionh.dk​
 
Tidsfrist: Tilmelding skal ske inden den 1. november 2022
 
Der er begrænsede antal pladser.

Du kan kontakte afdelingen for yderligere information på samme mail eller ringe til os på telefon 43 26 02 00.
 


Redaktør