Forskning

​Forskning i Klinik for Ergo- og Fysioterapi arbejder på at forbedre undersøgelse og behandling af motoriske symptomer og funktioner opstået som følge af traumer eller sygdomme.

Klinikken er en tværgående enhed som dækker mange specialer – også forskningsmæssigt.  Det vil sige, at klinikken i stort omfang er involveret i projekter i større eller mindre grad i stort set samtlige centre på Rigshospitalet. Klinikken har blandt de mange projekter udvalgt tre specialer, hvor klinikken har selvstændige forskningsprojekter indenfor. Disse specialer er kræftområdet, neurologien og rygområdet.

Klinik for Ergo- og Fysioterapi har udarbejdet en Forsknings- og udviklingsstrategi for 2017-2020, hvor visionen er, at klinikken skal være nationalt førende og internationalt anerkendt indenfor klinisk forskning, og at klinikken er førende indenfor implementering af evidensbaseret viden i klinisk praksis.

Du kan finde klinikkens Forsknings- og udviklingsstrategi i højre side sammen med en liste over klinikkens publikationer.

Kontakt klinikkens forskere

​Dr. med. sci, forskningsansvarlig Sigrid Tibæk
Mail: sigrid.tibaek@regionh.dk

Forskningsfysioterapeut Nina Høgdal
Mail: nina.hoegdal@regionh.dk

Forskningsterapeut Jan Christensen
Mail: jan.christensen.02@regionh.dk

Ph.d. studerende Sara Fredslund Hajdú
Mail: sara.fredslund.hajdu@regionh.dk

Ph.d. studerende Heidi Tegner
Mail: heidi.tegner@regionh.dkRedaktør