Om Hæmatologisk Klinik

​Hæmatologisk Klinik behandler alle typer blodsygdomme. Klinikken udfører desuden knoglemarvstransplantationer, såvel med patientens egen knoglemarv som med knoglemarv fra donorer.​​ ​Vi er i gang med at skifte navn til Klinik for Blodsygdomme. I overgangsfasen vil du derfor kunne møde begge kliniknavne, indtil vi er helt på plads. Vi håber på din forståelse.   


​Organisering

​Hæmatologisk Klinik ledes af klinikledelsen bestående af oversygeplejerske og klinikchef. Klinkken er opdelt i 3 enheder med sengeafsnit og ambulatorier.

​​Ledelse​​

Klinikken ledes af klinikchef Lars Kjeldsen og oversygeplejerske Pernille Welinder.​​

Job og uddannelse

Vi deltager i uddannelsen af medicinstuderende, læger i hoveduddannelse, sygeplejersker og andet plejepersonale. Vi vægter det tværfaglige samarbejde og udviklingen af medarbejdernes kompetencer.​

​Patientinddragelse​​​​

​​Samarbejdet med patienter og pårørende er en vigtig og højt prioriteret del af vores arbejde. Vi har særligt fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at tilgodese patienternes behov og skabe mere sammenhæng i patientforløbet.​

Global Excellence​​​

Hæmatologisk Klinik har modtaget den fornemme pris ’Global Excellence i sundhed 2012’. Klinikchef Lars Kjeldsen fortæller om, hvordan vi gennem forskning får ny viden om blodsygdomme, og deltager i internationale undersøgelser, så patienterne hele tiden får den bedste behandling.