Fakta og organisation

Afdeling for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin udfører årligt 60,000 patientundersøgelser og udgiver mere end 150 publikationer.

​​​​

Afdelingen har et årligt internt budget på ca. 120 millioner kroner og modtager ​ekstern forskningsstøtte på 60 millioner kroner årligt.  

Afdelingens målsætning

  • At udføre optimale klinisk fysiologisk nuklearmedicinske patientundersøgelser på højt specialiseret niveau inden for klinisk fysiologi og nuklearmedicin, inkl. PET og PET/CT-scanninger. I respekt for den enkelte patient og i godt samarbejde med henvisende klinikere og med aftalte diagnostiske strategier.
  • Forskning og udvikling på højt internationalt niveau inden for klinisk fysiologi og nuklearmedicin, med særlig vægt på molecular imaging.
  • Forskning, udvikling og produktion af radioaktive isotoper og lægemidler.
  • At deltage i præ- og postgraduate uddannelser inden for alle relevante faggrupper og deltage i uddannelse og undervisning i afdelingens ekspertområder nationalt og internationalt.
  • At være en attraktiv og spændende arbejdsplads med vægt på teamfunktion, kompetenceudvikling, godt arbejdsklima og med det vigtigste mål, at skabe de bedste rammer for den gode patientundersøgelse.

Organisation

​Klik på organisationsdiagrammet for større udgave​

Redaktør