Afsnit KF-4011

For at finde afsnit KF-4011, skal I benytte opgang 4, hvor vi bor på 1. sal.

​​​​​​

Det første I kommer til er vores reception ved elevatorerne, hvor du skal melde dit barns ankomst i lugen. Vores børnescannere er placeret i vores flotte børnesektion, og I vil blive henvist til børneventearealet her.

Vi kan se på vores skærm at I er ankommet, og vi vil prøve at komme ud til jer så hurtigt som muligt, men der kan forekomme lidt ventetid. 

Scanningen

Scannerlokalet er lyst og der er god plads, så du kan sidde godt mens du vente på at dit barn bliver færdigt. Du må gerne være med under hele scanningen, men når vi giver røntgenstråler skal du have blyforklæde på. Er du gravid, skal vi tage nogle ekstra foranstaltninger, og det vil i stedet være en bedre idé, at faren eller et andet familiemedlem tager med til denne undersøgelse.

Det er vigtigt at dit barn ligger stille under hele scanningen, men du kan hele tiden berolige det ved berøring, hvis der er behov for det. Du er også velkommen til at læse højt, eller I kan lytte til musik. Under scanningen kan vi hele tiden både se og høre jer, og vi kommer ind hvis vi vurderer, at der er behov for det, eller at du kalder på os.

Efter scanningen

Når scanningen er færdig er dit barn velkommen til at tage en sandwich, yoghurt, juice eller saftevand i det store venteområde. Svaret på undersøgelsen får I af jeres stamafdeling efter nogle dage. 

 

 

 


​​

 

 


Redaktør