Forløbskoordinatorer i Onkologisk Klinik

​Forløbskoordinatorerne er dine kontaktpersoner i overgangene mellem afdelinger og hospitaler. De skaber sammenhæng i dit patientforløb og sikrer, at du og dine pårørende kan få svar på jeres spøgsmål i forbindelse med overgangen fra en afdeling til en anden.

​​​​​

Forløbskoordinatorer i Onkologisk Klinik

I Onkologisk Klinik ønsker vi at være med til at skabe et godt og sammenhængende patientforløb for alle kræftpatienter og deres pårørende. Klinikken har fem forløbskoordinatorer, som både du og dine pårørende har mulighed for at kontakte.

Erfaringer viser, at patienter og pårørende, særligt i overgange mellem afdelinger og hospitaler, kan føle sig utrygge og overladt til sig selv. Derfor kan der opstå spørgsmål eller bekymringer, som det kan være godt at tale om med en fagperson.


Hvad er en forløbskoordinator?

Forløbskoordinatoren i Onkologisk Klinik er uddannet sygeplejerske og har erfaring med at have kontakt til kræftpatienter og deres pårørende.

Forløbskoordinatoren har derfor god indsigt i, hvilke spørgsmål og bekymringer, der kan fylde, når man som dig og dine pårørende har fået kræft ind på livet. Forløbskoordinatorerne har samtidig et tæt tværgående samarbejde med kirurgiske afdelinger på både Rigshospitalet og andre hospitaler.

Hvad kan du og dine pårørende bruge forløbskoordinatoren til?

En forløbskoordinator tager udgangspunkt i de spørgsmål eller bekymringer, som du eller dine pårørende har. Alle henvendelser er derfor relevante. Se ofte stillede spørgsmål her.

Hvornår kan man søge kontakt til forløbskoordinatoren?

Du eller din pårørende kan kontakte forløbskoordinatoren, så snart du er henvist til Onkologisk Klinik. Når du møder op i dit ambulatorium eller sengeafsnit, får du tildelt en kontaktsygeplejerske og en kontaktlæge, som vil være dine kontaktpersoner i dit videre behandlings- og plejeforløb.

Hvem er din forløbskoordinator?

Forløbskoordinatorerne arbejder inden for hvert sit sygdomsområde. Nedenfor kan du eller dine pårørende finde og kontakte en forløbskoordinator.

Forløbskoordinatorerne
​​Anne Bjerrum er primært forløbskoordinator for patienter med kræft i hjernen, og kræft i kvindelige kønsorganer samt i underlivet. 
Anne Bjerrum er uddannet sygeplejerske og har desuden en diplomuddannelse i ledelse og organisation samt en master i sundhedsantropologi.
Tlf. 35 45 06 74, hverdage kl. 9-12
Tanja Le Grønberg er primært forløbskoordinator for patienter med kræft i øvre og nedre del af spiserør og maveregion. 
Tanja Le Grønberg er uddannet sygeplejerske og og har en kandidatgrad i klinisk sygepleje.
Tlf. 35 45 05 13, hverdage kl. 9-12
Pauline Thomsen er primært forløbskoordinator for patienter med lungekræft samt for patienter med hoved-hals kræft.
Pauline Thomsen er uddannet sygeplejerske og har en kandidatgrad i klinisk sygepleje.
Tlf. 35 45 05 17, hverdage kl. 9-12
Betina Rotbøll er primært forløbskoordinator for patienter, der henvises til strålebehandling.
Betina Rotbøll er uddannet sygeplejerske og specialist i sygepleje til patienter med kræft.
Tlf. 35 45 04 76, hverdage kl. 9-12​

Solvej Thao Thanh Le Truong er primært forløbskoordinator for patienter med urologiske kræftformer, kræft i urinveje, kræft i brislen, metastaser uden organspecifik kræfttype og 
patienter med brystkræft
Solvej Thao Thanh Le Truong er uddannet sygeplejerske .
Tlf. 35 45 04 56, hverdage kl. 9-12

Ida-Line Horne Zartsdahl er primært forløbskoordinator for patienter med brystkræft (på barsel).
Ida-Line Zartsdahl er uddannet sygeplejerske og er i gang med en kandidat i folkesundhedsvidenskab.
Redaktør