Sengeafsnit 3124

​Velkommen til sengeafsnittet i Medicinsk Gastroenterologisk Klinik. Klinikken ligger på 12. etage i højhusets opgang 3. 

​​​​​

​Sengeafsnittet er klinikkens midtpunkt. Her opholder de indlagte patienter sig hele døgnet og får pleje og behandling af specialiserede sygeplejersker og læger.

Når du ankommer  
Når du ankommer skal du henvende dig til afdelingens sygeplejesekretær. Dato og mødetidspunktet står i det indkaldelsesbrev, som vi har sendt hjem til dig.

Herefter vil en sygeplejerske vise dig til rette, tale med dig om din sundhedstilstand og gennemgå dit indlæggelsesforløb. 

På indlæggelsesdagen vil du også komme til at tale med en læge, og du får optaget en journal samt taget blodprøver.


Husk at medbringe

Når du skal indlægges skal du medbringe toiletsager, tandbørste, tandpasta, hjemmesko og behageligt tøj. Du skal også medbringe den medicin som du er i behandling med.

Der kan være en del ventetid i løbet af indlæggelsesdagen, og derfor er det en god ide at medbringe læsestof eller lignende. 


Værd at vide under indlæggelse

Mens du er indlagt bestiller vi dine diæter og mad elektronisk. Vi vil meget gerne opfylde dine ønsker om specialkost - hvis det er muligt.

Patienter har af hygiejniske grunde ikke adgang til klinikkens køkken. Men du bliver tilbudt kaffe og te morgen, eftermiddag og aften med tilbehør for eksempel sandwich, kage og frugt.

Som patient får du serveret kold mad til frokost og varm mad til aften, hvor det er muligt at vælge imellem flere menuer. Maden serveres fra en buffet, der udelukkende betjenes af personalet.

I klinikkens opholds- og spisestue kan du spise din mad, og der er også mulighed for at se TV – og måske få en snak med dine medpatienter i et røgfrit miljø.​​


Stuegang

Ved stuegang kan du tale med lægen og sygeplejersken om undersøgelser og planen for den videre pleje og behandling.

Der er stuegang hver formiddag. I weekenden og om aftenen er der stuegang hos de patienter, der har behov for at blive tilset af en læge.

Pårørende kan deltage i stuegangen, og vi arrangerer gerne en samtale med en læge hvis du ønsker det. ​​​​

​​
Redaktør