Mad og drikke

​I vores spiseområde kan du altid finde et bredt udvalg af drikkevarer og tre gange om dagen serveres der mad fra buffeten.

Mad til indlagte patienter

Der serveres mad fra sengeafsnittets buffet i følgende tidsrum: 

  • Morgenmad: Kl.08:00-08:15
  • Frokost: Kl.12:00-12:30
  • Aftensmad: Kl.17:45-18:15​

Derudover tilbydes en række mellemmåltider, som personalet kan oplyse dig om. Hvis du har nogle specielle behov i forhold til din kost, skal du snakke med personalet om dette.

Kildevand til indlagte patienter

Indlagte patienter må af sundhedsmæssige årsager ikke drikke af vandet fra vandhanen, hvorfor sengeafsnittet tilbyder kildevand. Kildevandet er ikke til pårørende, da raske personer uden risiko kan drikke vandet fra hanen. Du finder kildevandet i patientkøleskabet ved buffeten, som også indeholder proteindrikke, yoghurt, juice, saft og lignende.

Madhygiejne

Af hygiejniske årsager er det personalet, der serverer maden. Patienter og pårørende må derfor ikke selv tage mad fra buffeten. Medbragt mad og drikke kan opbevares i patientkøleskabet ved buffeten. Husk at sætte navn og dato på din mad. Af hensyn til hygiejnen må medbragt mad ikke opvarmes i sengeafsnittets mikrobølgeovn. Det er kun personalet, der har adgang til køkkenet. Før køleskabene betjenes bedes du også afspritte dine hænder, så der ikke spredes baktier fra patient til patient.
Redaktør