Faciliteter

​Vores patientstuer er indrettet med to senge i hver og med TV/radio og telefon ved hver seng. Derudover kan indlagte patienter benytte afdelingens andre faciliteter.


​Kort over afdelingen

Opholdsstue

I sengeafsnittet har vi en lille opholdsstue. Her er der mulighed for at læse, se TV, spille spil og opholde sig sammen med besøgende og andre indlagte patienter.

Derudover har vi en motionscykel, som alle patienter kan bruge til at holde sig i gang mens de er indlagt.

Vaser til blomster

Blomstervaser findes i skabet på gangen overfor sygeplejekontoret.
I vores intensivafsnit er det af hygiejniske og pladsmæssige årsager ikke tilladt at have blomster. 

Brug patienttelefonen i stedet for din mobil

Det er ikke tilladt at have mobiltelefon tændt i sengeafsnittet, da den kan skabe forstyrrelser i vores elektroniske udstyr. Vi henviser i stedet for til området ved elevatorerne ved brug af mobiltelefon.
Ellers findes der ved hver seng en patienttelefon som du kan bruge. Nummeret til patienttelefonen er: 35454949 + et nummer til den telefon, der hører til din seng, omtalt som pt-nummeret.

Trådløst internet tilgængeligt

På Rigshospitalet er der trådløst internet som kan benyttes af patienter og besøgende. For at koble dig på, skal du bruge en kode, som du kan få udleveret af personalet. Forbindelsen er desværre lidt langsom, så hvis du er indlagt er det en god ide selv at medbringe trådløst internet.

Gratis TV ved alle senge

Ved alle sengepladser er der gratis TV/radio. I 7-Eleven-kiosken i stueetagen kan du købe høretelefoner til TV/radio. Du kan også bruge egne høretelefoner.​

Redaktør