Ambulatoriet Hepatologisk Klinik

Ambulatoriet har speciale i leversygdomme og er en del af Hepatologisk Klinik.

Kontakt og åbningstider

​Til ambulatoriet er tilknyttet læger med speciale indenfor levermedicinske sygdomme.

Vi er desuden to faste sygeplejersker:  

  • Nete Kruse, sygeplejerske
  • Bitten Konradsen​, sygeplejerske​

Telefontider

Du kan ringe til os på tlf. 3545 2557 på følgende tidspunkter:

Mandag:Kl. 08.00 - 14.00
Tirsdag  - ​torsdag:  ​Kl.08.00 - 15.00
Fredag:
Kl.08.00 - 14.00

Når du ringer til ambulatoriet vil du komme til at tale med en sygeplejerske. Hvis der er behov for det, informerer sygeplejersken lægen om din henvendelse. Ved akut sygdom udenfor åbningstid, kontakt egen læge, vagtlæge eller ring 112. Hvis din henvendelse drejer sig om andet end symptomer, der har med leveren at gøre, bedes du ringe til egen læge.

Udlevering af medicin eller ændring af tider Du kan henvende dig personligt om udlevering af medicin eller ændring af tider mellem kl. 8.00 -14.00. Det er desværre ikke muligt at blive konsulteret af en læge udenfor aftalt tid. ​

Behandling og konsultationer

Vi har åbent for konsultation/ kontrol af patienter mandag-torsdag fra kl. 9.00-12.30. 

Du vil fortrinsvist komme til at gå samme ugedag, men vi kan ikke love dig at du får den samme læge hver gang.

Afbud og udeblivelse

Hvis du er forhindret i at komme til den aftalte tid, er det vigtig at du ringer afbud i god tid, så andre patienter kan få mulighed for at komme til behandling.

Vores ventetid for patienter er 2-3 måneder. Hvis du som medicinsk patient udebliver fra aftalt tid, vil du blive genindkaldt én gang. Ved gentagne udeblivelser er vi desværre nødt til at afslutte dit forløb, og du må genhenvises af egen læge.

​Blodprøver

Blodprøvetagning foregår i stueetagen mellem opgang 4 og 5, og blodprøvebestillingen foregår elektronisk. Svar på almindelige blodprøver er normalt 1-2 dage. Er der taget specialprøver, kan der gå op til flere uger før svaret kommer.

Når du har fået taget blodprøver, vil lægen altid se svarene, og du vil blive kontaktet, hvis der er behov for ændringer i din behandling, eller hvis det specifikt er aftalt med lægen.  Hvis du har tid i ambulatoriet indenfor få uger, vil du få svar på dine blodprøver der.
Blodprøvetagning​​​

Andre undersøgelser

Ved Ultralydsundersøgelser eller Gastroskopi tilstræber vi, at du får svar samme dag i ambulatoriet. Ved CT og MR skanninger får du svar ca. 1-2 uger efter i ambulatoriet.

Kørs​el og parkering

Du kan efter aftale med sygeplejerskerne få arrangeret transport til og fra hospitalet, hvis du bor i Region Hovedstaden, og hvis du er berettiget hertil. Parkeringsbillet udleveres i ambulatoriet til ambulante patienter. 
Kørsel og parkering mere information


Læs mere

Redaktør