Videre til indhold. |

Hop til indhold
Sådan vil denne side se ud når den bliver printet. Dog uden denne boks.
Annullér print og gå tilbage til siden.
 

Tilbage til menuen

Øre-næse-halskirurgi

På operationsafsnit 2063/2073 udføres øre-næse-halskirurgiske indgreb. Der opereres på 5 lejer hver dag. Særligt til øre-næse-halskirurgiske patienter findes der en opvågningsafdeling på afsnit 3071 med 5 pladser samt et dagkirurgisk afsnit med 4 senge. Anæstesi- og operationsklinikken varetager anæstesi og operationsassistance til de kirurgiske indgreb samt driver opvågningsafdelingen og det dagkirurgiske afsnit.

Øre-næse-hals klinikken deler operationsafsnit med tand-mund-kæbekirurgisk klinik og udefunktionen fra Glostrup vedr. øjenkirurgi. Samlet har operationsafsnit 2063/2073 10 operationsstuer med mulighed for anæstesi.

Afsnittes personale består af operations-, anæstesi- og opvågningssygeplejersker, sygehjælpere og portører samt anæstesilæger med specialviden om øre-næse-halspatienter og -operationer.
Der er på afsnittet, ud over anæstesi- og operationsassistance, en udviklings- og forskningsaktivitet samt undervisning af en række personalegrupper som læger og sygeplejersker under specialuddannelse i anæstesi, operationssygeplejersker, operationsteknikere og en lang række andre personalegrupper.

Afsnitsledelsen er fælles med tand-mund-kæbe kirurgisk afsnit og består af overlæge Michael Seltz Kristensen, overlæge Hanne Abildstrøm, afdelingssygeplejerske Jan Christiansen (anæstesi) og afdelingssygeplejerske Jensia Rønn (operation).

Webredaktør
Tina Calundann
Email:1VVd.pByTWMh5X@AkhF0Gr.dk